ARII'S

ARII'S Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 705 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Arii's. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 10:48 Je bestelt macaroni en je krijgt pasta. Arrogante eikel wilt je duidelijk maken dat macaroni penne is. De stukjes kip waren op 4 vingers te tellen. En de pasta verdronk in de saus. Nooit meer voor mij!!!
4 mei 2022 om 23:05 Snelle bezorging, grote portie, lekker en nog goed warm eten! Aardige bezorger ook!
1 mei 2022 om 2:14 Snelle bezorging
1 mei 2022 om 0:57 Snelle bezorging en goed eten top restaurant
1 mei 2022 om 0:57 2e keer besteld deze week en het was weer heerlijk lekker snel en de shoarma schotel was heerlijk een nieuwe vaste klant heb je
30 apr 2022 om 2:35 Was top eten heb heerlijk gegeten snelle bezorging en klantvriendelijk personeel zeker voor herhalingvatbaar
29 apr 2022 om 22:46 Heerlijk eten en een snelle bezorging Zeker een aanrader!
17 apr 2022 om 20:45 Verschrikkelijk, echt waar. Nooit zo’n slappe pasta saus gehad, heel waterig en amper gehakt. Pizza’s erg slap en weinig smaak. Dit was voor mij de laatste keer helaas.
11 apr 2022 om 23:49 Lekkerste pizza hier, altijd! En ik ben italiaans, daarom ik weet hoe een pizza bodem moet smaken, en Arii weet dat ook.. Topper!
7 apr 2022 om 20:00 Did not receive what I ordered, and therefore have been overcharged. I ordered a Sicilian pizza, received a generic vegetarian mushroom/pepper pizza. Disappointing.