ARII'S

Recentebeoordeling


4 sterren uit 757 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Arii's. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 21:51 Wow wow wow dit is echt geweldig lekkere eten, lang geleden dat ik weer eens echt iets goeds heb gegeten, jammer dat jullie nog niet op de donk bezorgen, als dat is dan ben ik zeker de eerste die aan de bel hangt
23 sep 2022 om 19:03 Normaal altijd super gegeten maar nu was het eten koud. Dus wat ander gegeten dan besteld
21 sep 2022 om 21:53 Lekker eten vers en goede broodjes met genoeg suas
3 sep 2022 om 21:00 Ribs was heerlijk, wel een beetje weinig. Fruit en salade ook lekker. Bezorging prima binnen de tijd.
1 sep 2022 om 20:28 Lekker en op tijd. Vriendelijke bezorging.
29 aug 2022 om 8:23 Dobber was gewoon hompen gehakt wat alleen gaar was en niet bruin aan buitenkant. Bak grijs vlees. Heel smerig en ben ik niet gewend van arris
28 aug 2022 om 21:41 Lekkere pizza’s,en precies op tijd bezorgd.
28 aug 2022 om 20:51 Pizza's waren koud en hebben we in de oven moeten opwarmen. De rucola ontbrak en bij een pizza proscuitto verwacht je rauwe ham in plaats van (goedkope) gekookte ham. Laatste keer dat we hier iets bestellen.
24 aug 2022 om 20:50 Eten was prima, geen geweldige pizza maar gewoon prima. Bozorging was snel en goed en er zat een verrassend presentje bij de pizza's.
22 aug 2022 om 20:16 Eten was heel lekker nog helemaal warm vriendelijke bezorger 100% een aanrader
21 aug 2022 om 21:16 Super heerlijk gegeten. Alles was lekker warm, de frites nog knapperig. De salade koud en meer dan voldoende, lekkere sauzen Een toppertje hier in Vught.
14 aug 2022 om 20:48 Spagettie geen smaak! Pizzabodem veels te zacht niet eens krokant! Bij de shoarmaschotel rijst gevraagd zat er niet eens bij! Jammer dit...